Dingen waar kinderen mee wegkomen en wij stiekem jaloers op zijn

Wat was het toch heerlijk, die kindertijd. Lekker doen en laten wat je zelf wilt en overal mee wegkomen. Stiekem kijken we allemaal weleens jaloers naar onze kinderen. Want het is toch heerlijk als je overal het excuus ‘kind’ voor hebt?

  1. Lekker krijsend op de grond gaan liggen als iets niet volgens plan gaat. Soms wil je helemaal de pan uit flippen als je baas voor de zoveelste keer met een onmogelijk voorstel komt. Maar helaas, jij moet jezelf beheersen terwijl je kind helemaal door het lint mag gaan. Niet eerlijk!
  2. Eten wat je niet lekker vindt gewoon lekker ongegeneerd uitspugen. Nee, jij moet voorzichtig een servetje pakken of nog erger: het alsnog doorslikken. En dan je best doen om niet te kokhalzen.
  3. In het openbaar lekker uitgebreid in je neus peuteren.
  4. Of scheten laten. Of boeren.
  5. Een paar minuten vol bewondering kijken naar wat je nu weer hebt gecreëerd in de toiletpot.
  6. De meest bizarre en schaamteloze vragen stellen of dingen zeggen, zoals ‘waarom is die mevrouw zo dik?’ en ‘je hebt een grote kont’. Wat zou het soms toch bevrijdend zijn om die dingen gewoon te zeggen, maar helaas: ook daar komen we écht niet mee weg.
  7. Met de meest rare kledingcombinaties de straat op gaan. Zoals een knalgele broek met een gifgroen T-shirt, twee verschillende sokken of gewoon in je prinsessenpak. Nee, wij moeten altijd alles dubbel checken voor we de deur uit gaan.
  8. Een driftbui krijgen wanneer je je zin niet krijgt.
  9. Een gigantische puinhoop maken in huis en het vervolgens niet op hoeven te ruimen. Of lekker een taart bakken waardoor vervolgens het beslag tot op de gordijnen zit. Dat ruimt jouw moeder helaas echt niet meer op…
  10. Op de meest vreemde plekken in slaap vallen. In de auto is nog niet eens zo gênant, maar wat dacht je van een bankje in het park? Dan denken ze meteen dat je een zwerver bent. Helaas!
By |2017-07-20T16:13:37+02:00juli 20th, 2017|Categories: Nieuws|Tags: , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment