Anouska

Mijn naam is Anouska en woon sinds 2017 jaar in Oss. Voorheen woonde ik altijd in de buurt van Hilversum, maar voor de liefde ben ik naar het mooie Brabant verhuist.

Ik heb na de middelbare school SPW niveau 2,3 en 4 gevolgd. Hierbij heb ik ervaring opgedaan op diverse kinderdagverblijven en met verschillende manieren can werken. Na deze opleidingen was er binnen de kinderopvang helaas geen werk te vinden ivm bezuinigingen. Dit heeft mij doen besluiten om verder te gaan met studeren, nu als Hoofdagent voor Midden-Nederland. Na 2.5 jaar heb ik aan deze onwijs leuke maar pittige ervaring een einde gemaakt en zo ben ik terecht gekomen bij Naar de boerderij.

Ik werk vanaf september 2018 bij Naar de boerderij op de Varkensgroep. Ik werk 3 á 4 dagen per week op voornamelijk de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Ik vindt de rust en de visie van Naar de boerderij erg fijn. Het sluit goed aan bij de behoefte van onze kinderen en hierdoor kunnen zij zich optimaal ontwikkelen.
Daarnaast was ik zelf als kind altijd buiten en ik kan mij nog herinneren hoe heerlijk dit was. Super fijn is het dan ook dat we met Naar de boerderij vanaf alle kanten de natuur in kunnen om te ontdekken en te spelen.

Naast het werk op Naar de boerderij heb ik samen met mijn vriend nog een eigen bedrijfje en in de overige vrije tijd stappen wij graag op ons bootje of op de motor om een stukje te touren.

En nog één tip voor de ouders, geniet van de babytijd, ze worden zo snel groot en wijs!

Anouska is aanwezig bij de varkens op maandag, dinsdag en donderdag.