Daisy

Hallo allemaal,

Mijn naam is Daisy en kom uit Schijndel. Ik woon daar samen met mijn vriend Pieter en onze kinderen Tess en Tijn op een boerderij waar we koeien hebben.

In 2009 heb ik mijn diploma SPW-4 gehaald en ben daarna 10 jaar werkzaam geweest bij een regulier kinderdagverblijf.
Sinds maart 2019 ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf naar de boerderij op de varkens groep. En wat is het fijn om hier te werken. Er is veel rust, niets moet en alles mag. Ook het contact met ouders en kinderen is heel erg prettig. De kinderen zijn veel buiten, de ene keer spelen we in de tuin, de andere keer gaan we bij de diertjes kijken of we maken een wandeling door het kanaalpark. De grotere maar ook de kleinere kinderen gaan mee en genieten er volop op.
Samen met mijn collega’s hebben we het super gezellig op mijn eigen groep maar zeker ook op de andere groep. Lekker knuffelen met de kinderen maar ook veel lol. Iedere dag is anders en dat maakt het zo leuk!

Groetjes Daisy

Daisy is aanwezig bij de varkens op maandag en woensdag.