Ilse

Hallo,

Mijn naam is Ilse Pashouwers, ik woon in ’s Hertogenbosch en heb een zoon van 20 jaar (hij is vorig jaar “uitgevlogen” naar Luxemburg).

Inmiddels werk ik al zo’n jaar of 25, met veel plezier, in de kinderopvang. Al voelt het meer als een soort roeping en eer om met de kinderen bezig te zijn met ontdekken en ontwikkelen.

Mijn vrijetijd en werk zijn, soort van, verweven: mijn flatje ligt voel boeken over kinderen en opvoeding en ik ben dol op kinderenboeken…via het boekenkastje in de hal bij de boerderij kan ik deze boekenliefde fijn met jullie delen.

Ook heb ik allerlei knutselspullen en snuffel ik graag in kringloopwinkels op zoek naar mooi houten speelgoed voor de groep.

Genieten en leren van de natuur samen met de kinderen is zo waardevol en ik kijk er dan ook naar uit om bij “naar de boerderij” aan de slag te gaan.
Veel naar buiten en buiten naar binnen halen is een van de bijzonderheden van het kinderdagverblijf, een ander belangrijk punt is de ontspannen sfeer…zo fijn voor de kindjes, voor jullie als ouders en voor ons pm’ers.

Tot binnenkort!