Simone

Mijn naam is Simone, ik ben 30 jaar en woon in Oijen. Hier woon ik samen met mijn man en 2 zoontjes van 6 en 4 jaar. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn kinderen naar het bos of maken we een wandeling langs de maas.

Nadat ik in 2011 mijn diploma SPW 3 heb behaalt , ben ik meteen aan de slag gegaan in de kinderopvang. Helaas was er door bezuinigingen na 1,5 jaar geen plek meer voor mijn in de kinderopvang en ben ik tijdelijk opzoek gegaan naar een andere baan. Samen met mijn man ben ik een autorijschool opgestart, maar enkele jaren bleef het bij mijn kriebelen om weer in de kinderopvang aan de slag te gaan werken. Toen de mogelijkheid zich aandiende heb ik deze kans met beide handen aangegrepen.

Waarom ik in de kinderopvang werk is, omdat ieder kind uniek is en dat maakt het werken ermee zo bijzonder. Door de kinderen zoveel mogelijk zelf te laten doen en zelf te laten ontdekken, merk je hoeveel de kinderen al zelf kunnen. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen, in een gezellige en veilige omgeving.

Wat mij aanspreekt aan Naar de boerderij is, de ruimte, rust en de natuur. De kinderen kunnen een mooi wandeling maken langs het kanaal, maar ook kennis maken met de dieren die leven op de boerderij. Ook vind ik het heel fijn dat er lekker buiten word gespeeld en dat de kinderen lekker vies mogen worden. Hierdoor kunnen ze echt ontdekken en spelen zoals wij vroeger ook konden!

Groetjes Simone

2020-05-05T10:39:56+02:00