fbpx

Wietske

Hallo allemaal,

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor.

Ik ben Wietske en woon samen met mijn man en zoontje in Oss.
Voorheen heb ik gewerkt als onderwijsassistent en verpleegkundige in de gehandicaptenzorg.
Sinds dit 2019 heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang.

Wat me aanspreekt aan werken bij Naar de boerderij is de locatie en de mogelijkheden die er zijn wanneer we naar buiten gaan met de kindjes. Wandelen door het kanaalpark waar veel te zien en te leren is. Ook de tuin is een fijne ruimte om te ontdekken en spelen.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie en vrienden en tijdens de vakantie voel ik me thuis in Zwitserland waar we heerlijke wandelingen maken.

Groetjes Wietske

Wietske is aanwezig bij de biggen op dinsdag, donderdag en vrijdag.

2019-11-14T14:59:27+00:00