Op 1 en 2 april aanstaande vieren we pasen. Waar we op eerste paasdag druk bezig zijn met het zoeken naar verstopte eieren, hebben we tweede paasdag een super leuk uitje op het programma staan. Op deze dag staat namelijk de open dag van ons kinderdagverblijf op het programma. Stadsboerderij Eyghentijds is de locatie van de open dag.  Op het terrein van de boerderij kun je deze dag met je hele familie doorbrengen tussen alle ambachten die de boerderij te bieden heeft.

Op de open dag vertelt de boer je alles over het leven op de boerderij, laat de imker je zien hoe bijen leven, kun je de dames van de tuinderij bezoeken en met eigen ogen zien wat voor prachtige knutselwerken je kunt maken bij Eyghen handig.

 

Kom je ook?

Bij kinderdagverblijf Naar de boerderij nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen op onze unieke locatie. Ben je aankomend ouder en wil je eens wat meer weten over kinderopvang in een natuurrijke omgeving? Maak dan vooral een praatje met één van onze kinderbegeleidsters. Zij kunnen je vol enthousiasme alles vertellen over kinderopvang bij Naar de boerderij.

Alle ouders waarvan het kindje al bij ons naar de opvang gaat nodigen we natuurlijk ook van harte uit om deze middag bij ons langs te komen. De open dag op is een ontzettend leuke dag om meer te weten te komen over de stadsboerderij. Maar ook een uitstekende mogelijkheid om bijvoorbeeld opa’s, oma’s, ooms en tantses eens het kinderdagverblijf van binnen te laten zien.

Het leukste van de open dag vinden we toch wel de activiteit die we op de planning staan. We willen graag laten zien dat je zo ontzettend veel uit de natuur kunt halen dat we met alle kindjes die zin hebben, lekker gaan knutselen met producten die we verzameld hebben rondom ons kinderdagverblijf.

Kom je ook naar onze open dag? We verwelkomen je graag 2 April van 10.00 tot 16.00

By |2018-03-22T17:04:23+01:00maart 22nd, 2018|Categories: Nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment