Over ons2019-04-03T16:40:14+00:00

Het boerderij team

Onika
OnikaEigenaresse & kinderbegeleidster
Hallo, mijn naam is Onika, trotse eigenaresse van kinderdagverblijf Naar de boerderij. Een unieke plek voor kinderen, waar ze zich thuis voelen en vooral zichzelf kunnen zijn.
Ik heb bewust gekozen om mezelf op te leiden tot activiteiten begeleidster, omdat ik al vroeg wit dat ik later met kinderen wilde werken. Wil je meer over mij weten? Klik dan op mijn foto.
Tamara
TamaraKinderbegeleidster
Ik ben Tamara, 30 jaar oud getrouwd met Pascal en woon samen met hem en mijn 3 kindjes in Oss. Nadat ik mijn SPW3 diploma gehaald heb in 2006 heb ik 9 jaar met veel plezier gewerkt binnen een reguliere kinderopvang. Wil je meer over mij weten? Klik dan op mijn foto.
Efy
EfyKinderbegeleidster
Mijn naam is Efy, ik werk sinds 14 augustus 2018 met ontzettend veel
plezier bij kinderdagverblijf Naar de Boerderij. Ik wist al vrij vroeg in mijn leven dat ik graag met kinderen wilde werken. Dat is ook de reden dat ik de opleiding SPW3 ben gestart aan het Koning Willem 1 college in Den
Bosch. Wil je meer over mij weten? Klik dan op mijn foto.
Sonja
SonjaKinderbegeleidster
Hallo allemaal! Mijn naam is Sonja, sinds 6 augustus 2018 ga ik met veel plezier naar mijn werk. Dat is namelijk de dag dat ik voor het eerst mocht werken op kinderdagverblijf Naar de boerderij. Op maandag, dinsdag en vrijdag vind je me op de biggen groep, lekker tussen de kinderen. Wil je meer over mij weten? Klik dan op mijn foto.