Over ons 2017-11-13T14:00:27+00:00

Het boerderij team

Onika Zoon
Onika ZoonEigenaresse & kinderbegeleidster
Ik heb bewust gekozen mezelf op te leiden tot activiteitenbegeleidster omdat ik al vroeg wist dat ik later met kinderen wilde werken. Klik op foto voor meer.
Tamara Mooring
Tamara MooringKinderbegeleidster
Ik ben Tamara Mooring, 30 jaar oud getrouwd met pascal en woon samen met hem en mijn 3 kindjes in Oss. Nadat ik mijn SPW3 diploma gehaald heb in 2006 heb ik 9 jaar met veel plezier gewerkt binnen een reguliere kinderopvang.
Marlies Vissers
Marlies VissersKinderbegeleidster
Ik ben Marlies Vissers, 30 jaar en woon in ’s-Hertogenbosch. In juli 2013 heb ik de studie ‘Pedagogiek’ afgerond aan de HAN in Nijmegen. Klik voor meer info op de foto.
Michelle van Asselt
Michelle van AsseltKinderbegeleidster
Hallo,
Ik ben Michelle, 24 jaar en 7 jaar geleden maakte ik kennis met de kinderopvang. Het leukste aan werken met kinderen vind ik vooral de spontaniteit, eerlijkheid en alle verschillende karaktertjes van de kinderen. Zelf vind ik het fijn om ze een stukje geborgenheid en veiligheid te kunnen bieden, ook geniet ik ervan om de kinderen met nieuwe dingen kennis te laten maken en doe ik mijn best om iedere dag voor de kinderen weer een feestje te maken.
Het liefst wandel ik met de kinderen door het kanaalpark of gaan we naar buiten voor een frisse neus in onze tuin. Zeker een van de redenen waarom ik de boerderij een mooie en leerzame omgeving vind voor de kinderen.
Iedere dag is anders en daar hou ik van !
Carme Elemans
Carme ElemansKinderbegeleidster
Toen ik zelf opgroeide was ik veel buiten aan het spelen. Verder was ik dol op dieren. Toen ik na de middelbare school een opleiding mocht kiezen, was ik daar snel uit. Pedagogisch medewerker! En daar ben ik voor gaan leren. Inmiddels heb ik de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 afgerond. Nu ben ik druk bezig voor niveau 4. De combinatie met veel buiten zijn, dieren en kinderopvang vind ik ontzettend leuk. Daarom heb ik gekozen voor kinderdagverblijf naar de boerderij.