Wat ouders zeggen over ons

Kinderdagverblijf naar de boerderij, de naam alleen al zette ons aan om te gaan kijken en om waren we toen ons kereltje bij de eerste kenismaking heel opgetogen rond paradeerde. Als het naar de boerderij dag is loopt onze zoon direct vanuit zijn bed naar de voordeur met zijn laarzen in aanslag en kan het hem allemaal niet snel genoeg gaan. Aan het eind van deze dag krijgen we altijd een heel blij en voldaan moe ventje mee naar huis (die het liefst Onika en de boerderij ook mee zou willen nemen).

Maartje
We zijn op de open dag gaan kijken en vonden het meteen geweldig! Het samen met andere kinderen veel buiten zijn/spelen in een leerzame en mooie omgeving met verschillende boerderijdieren had ons gelijk enthousiast gemaakt.

Zo ook de kleinschalige opzet en de biologische producten, maar uiteindelijk was het voor ons het allerbelangrijkst dat de klik er was met de lieve leidster Onika!

De allereerste keer was het desondanks toch wel heel spannend om ons zoontje voor het eerst “achter te laten”, maar al snel merkten we dat hij veel prikkels krijgt en zich daardoor goed ontwikkelt. Hij wordt gestimuleerd om zelf dingen te doen.

Hij heeft er onlangs geleerd om zelf uit een beker te drinken!
Dat er aandacht besteed wordt aan het gezamenlijk gezellig eten en leuke/lekkere dingetjes samen maken, zoals havermoutkoekjes, appeltaart en knutselen vinden wij ook een pluspunt.

Angelique